Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Alpha Bank και στη Νέα Μαρίνα Ρόδου


Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος Δξ του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νέα Μαρίνα Ρόδου και στις εγκαταστάσεις της Νέας Μαρίνας Ρόδου στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας «Ταξίδι στην Ευρωπαϊκή Ένωση» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Καλαντζή Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο υποκατάστημα της Alpha Bank οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο της τράπεζας και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές στο ταμείο, στο αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών και στο ΑΤΜ.

Στο δεύτερο μέρος της εκδρομής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Νέα Μαρίνα Ρόδου, όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν στις χερσαίες και θαλάσσιες εγκαταστάσεις της μαρίνας, ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελλιμενισμού των σκαφών και είδαν διάφορους τύπους σκαφών.

Ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια του υποκαταστήματος της Alpha Bank κα Λινάρδου Μερόπη και τον κεντρικό ταμία κ. Δοντά – Χρύση Δημήτριο – Μιχαήλ καθώς επίσης και το διευθυντή της Νέας Μαρίνας Ρόδου κ. Χαρίση Χριστόφορο για την πολύ καλή συνεργασία και θερμή φιλοξενία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *