Εκπαιδευτική και διδακτική επίσκεψη στο Γκολφ Αφάντου


Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική και διδακτική επίσκεψη του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου στο γκολφ Αφάντου.  Συγκεκριμένα εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το τμήμα Γ1 στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Ο αθλητισμός και ο τουρισμός οραματίζονται κοινούς στόχους» το οποίο εντάσσεται στη θεματολογία: «Εναλλακτικός τουρισμός και περιβάλλον»  με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κα Παπανθύμου Τσαμπίκα και κα Διακίδη Ελένη. Παράλληλα διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν τα τμήματα Δ1, Δ2 και Επ στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Σουρβάνο Διονύσιο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου γκολφ Αφάντου, ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο άθλημα και έκαναν «το πρώτο μάθημα» γκολφ υπό την καθοδήγηση του κ. Ανθούλα Γεώργιου, εκπαιδευτικού σύμβουλου του αθλητικού ομίλου Γκολφ Αφάντου και τους αθλητές της Ελληνικής Εθνικής ομάδας κ. Ανθούλα Μιχάλη και κ. Καλαμαρά Νίκο. Οι μαθητές/μαθήτριες αλλά και οι εκπαιδευτικοί έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το άθλημα με μεγάλο ενθουσιασμό θέτοντας στέρεες βάσεις για το μέλλον!

Ευχαριστούμε πολύ το ΚΤΕΛ Ρόδου για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών από το σχολείο στο γήπεδο, τον Δήμο Ρόδου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Παρδαλό Στέργο για τη διάθεση λεωφορείου για την επιστροφή από τις εγκαταστάσεις του γκολφ Αφάντου στο σχολείο, το προσωπικό του γηπέδου για τη θερμή φιλοξενία και την παροχή δωρεάν υλικών εκπαίδευσης όπως μπάλες, μπαστούνια του γκολφ κτλ, τον κ. Ανθούλα Γεώργιο εκπαιδευτικό σύμβουλο του αθλητικού ομίλου Γκολφ Αφάντου και τους αθλητές της Ελληνικής Εθνικής ομάδας κ. Ανθούλα Μιχάλη και κ. Καλαμαρά Νίκο για την εκπαίδευση- επίδειξη που έκαναν στους μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *